Κατερίνα Καινούργιου: «Βιώνω εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο»

«Tου έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε σημείο να νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε πειράξει και σωματικά», εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή το ξέσπασμα της Super Κικής στα social media για τους δημοσιογράφους. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα, καθώς υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει εμμονή μαζί της.

«Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο.

Έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει και τη σωματική μου ακεραιότητα. Αυτό σημαίνει εμμονή.

Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε σημείο να νομίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε πειράξει και σωματικά. Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη μου από το σπίτι, γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η αρρώστια και η εμμονή».