Κι άλλο τηλεπαιχνίδι από τα παλιά έρχεται στο MEGA

Ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι από τα παλιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, με σκοπό να φέρει κέρδη στο «ταμείο» της τηλεθέασης του σταθμού, όπως έχουν κάνει ο «Τροχός της τύχης» και το «Rouk Zouk» για STAR και ΑNT1 αντίστοιχα.

Αυτή τη φορά το ΜΕGΑ βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή του «Super Market», με σκοπό να το… ανοίξει σύντομα για τους τηλεθεατές, μοιράζοντας χρήματα αλλά και κέφι. Για να αυξήσει μάλιστα τις… πωλήσεις του κεφιού, το ΜΕGΑ σκοπεύει να βάλει στο τιμόνι του τον Τόνι Σφήνο, που θα… τρέχει τους παίκτες.

Το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι βασίζεται στο αμερικανικό «Super Market Sweep», που προβάλλεται επί σειρά ετών με επιτυχία σε πολλές χώρες, ενώ και στην Ελλάδα προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1993 από τον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Μάκη Πουνέντη και στη συνέχεια με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Ο Τόνι Σφήνος λοιπόν θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών, που θα πρέπει να απαντούν σωστά σε ερωτήσεις ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να ψάχνουν τα προϊόντα που θα τους ζητείται να εντοπίσουν στα δεκάδες ράφια του «Super Market», ενώ το ζευγάρι που θα βρίσκεται στον τελικό θα πρέπει να βρει τα κρυμμένα χρήματα.

Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι μάλιστα ήθελε να βγάλει και ο ΑΝΤΙ ξανά, αλλά τελικά το ΜΕGΑ κατάφερε να αποκτηθεί τα δικαιώματα του. Ετσι, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, σύντομα ο Τόνι Σφήνος θα υποδεχτεί παίκτες και τηλεθεατές στο «Super Marker», με σκοπό να ανεβάζει κάθε Σαββατοκύριακο τις πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το κέφι του τηλεοπτικού κοινού.