Κοινωνία Ωρα MEGA: Δεν στεριώνει αρχισυντάκτης στην εκπομπή με Χασαπόπουλο – Βούλγαρη

Δεν είναι ούτε ένας, ούτε δυο οι αρχισυντάκτες που τα βρόντηξαν και έφυγαν από την Κοινωνία Ωρα MEGA από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου από τον Οκτώβριο μέχρι και σήμερα έχουν φύγει συνολικά επτά αρχισυντάκτες, δυο από την πρωινή βάρδια που βγάζει την εκπομπή και άλλοι πέντε από την απογευματινή που προετοιμάζει την εκπομπή της επόμενης μέρας.

Το τελευταίο μάλιστα περιστατικό συνέβη αμέσως μετά το Πάσχα όταν απολύθηκε στην πραγματικότητα και ο 7ος, ο δεύτερος από την πρωινή βάρδια. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Βασιλόπουλο, ο οποίος μαλιστα ήρθε από το OPEN μεταγραφή και τον είχαν ζητήσει οι ίδιοι οι παρουσιαστές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη, όταν είχε φύγει αυτός με τον οποίο είχαν κάνει πρεμιέρα στην αρχή της σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, της απόλυσης προηγήθηκε ένα έντονο συμβάν την Μεγάλη Εβδομάδα με την Ανθή Βούλγαρη. Με το που επέστρεψαν από τις αργίες του Πάσχα και ενώ το πρωί η εκπομπή βγήκε κανονικά μετά το τέλος της σύσκεψης ο Σταμάτης Μαλέλης του ανακοίνωσε την απόλυσή του. Μάλιστα, ήταν όλα τόσα ξαφνικά που η εκπομπή της επόμενης μέρας βγήκε από το κοντρόλ και χωρίς κάποιον συγκεκριμένο αρχισυντάκτη αφού κανείς – ούτε από το δελτίο, αλλά και ούτε από την εκπομπή του Σαββατοκύριακου με Σιωμόπουλο – δεν δέχεται να συνεργαστεί με μια εκπομπή από την οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν φύγει επτά άνθρωποι μέχρι στιγμής. Αιτία των έντονων ξεσπασμάτων της παρουσιάστριας κυρίως, είναι τα ποσοστά τηλεθέασης αλλά και μια άτυπη κόντρα που φαίνεται να υπάρχει με την αντίπαλη πρωινή εκπομπή του OPEN με Παυλόπουλο – Κουτροκόη από όπου Χασαπόπουλος – Βούλγαρη έφυγαν πέρσι γιατί οι πρώτοι ανέλαβαν ολόκληρη την πρωινή ζώνη και τους ανάγκασαν σε αποχώρηση.

Την είδηση επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Βασιλόπουλος, ο οποίος και άλλαξε στο προφίλ του στο facebook την επαγγελματική του δραστηριότητα βγάζοντας από την ταυτότητα το MEGA. Μέχρι και σήμερα η εκπομπή δεν έχει βρει αντικαταστάτη και βγαίνει στον αέρα με την υπεύθυνη καλεσμένων σε ρόλο αρχισυντάκτριας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινωνία Ωρα MEGA μαζί με το ΜEGA Σαββατοκύριακο είναι οι δυο εκπομπές από την ενημερωτική ζωνη που έχουν πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σύμφωνα πάντα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό του καναλιού.