Κόκκινο Ποτάμι: Ηθοποιός δεν άντεξε την ένταση των γυρισμάτων

Κερέμ και Οσμάν «ενώνουν» τις δυνάμεις τους πριν το μεγάλο φινάλε του «Κόκκινου Ποταμιού»

Οι δύο ηθοποιοί Θοδωρής Φραντζέσκος και Λάμπρος Κτεναβός, οι «Κερέμ» και «Οσμάν» αντίστοιχα στο «Κόκκινο ποτάμι» βρέθηκαν καλεσμένοι της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #not» και μίλησαν για την εμπειρία τους και τα όσα διδάχθηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά του γνωστού σκηνοθέτη, Μανούσου Μανουσάκη. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι στους ρόλους τους, καθώς και στο πού θα δουν οι συντελεστές του «Κόκκινου Ποταμιού» όλοι μαζί το μεγάλο φινάλε, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Ο «Οσμάν» Λάμπρος Κτεναβός είπε ότι ελάχιστοι τον αναγνωρίζουν στον δρόμο, και ότι έχει λάβει τόσο αρνητικά μηνύματα για τον μοχθηρό ρόλο του Τούρκου που θέλει να ξεκληρίσει τους Έλληνες, όσο και θετικά για την ερμηνεία του. Παραδέχθηκε ότι στη σκηνή με τον Θεόκλητο, εκεί όπου κλήθηκε να βασανίσει άγρια τον ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη, δεν άντεξε την ένταση και έκανε εμετό. Ο Λάμπρος Κτεναβός παραδέχθηκε ότι οι εντάσεις ενός ρόλο τον συνοδεύουν και στο σπίτι και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τον κόσμο που στήριξε τη σειρά.

Ο «Κερέμ» Θοδωρής Φραντζέσκος ευχαρίστησε κοινό και συντελεστές για την αγάπη τους σε αυτή τη σειρά, η οποία όπως είπε βασίζεται σε μια ανείπωτη Γενοκτονία που κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει. Ακόμα και οι μελανιές των ρόλων έχουν τη σημασία τους για τον νεαρό ηθοποιό που νιώθει ευγνωμοσύνη για αυτόν τον χαρακτήρα και την ευκαιρία που του δόθηκε να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή. «Έχω σοκαριστεί και κάθε φορά ανατριχιάζω» είπε ο ηθοποιός για την γενοκτονία των Ποντίων, και το πώς παρουσιάστηκε στη σειρά.

«Είναι μια ευκαιρία αυτή η σειρά να εμβαθύνουμε στην ιστορία» είπαν και οι δύο. Ηθοποιοί και συντελεστές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο, όλοι μαζί, σε αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 22:00.