Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστρέφει με δύο εκπομπές!

Με δύο νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ επιστρέφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, την επόμενη σεζόν. Η πρώτη εκπομπή που θα αναλάβει είναι το «Αγρότης μόνος ψάχνει», ενώ η δεύτερη -σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα»- θα είναι μία ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, χωρίς ακόμα να υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για τη ζώνη που θα μπει. Πιθανότερο σενάριο, όμως, είναι αυτό του μεσημεριανού πόστου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πρόσφατα, είχε μιλήσει στην κάμερα του «Σου Κου Family» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική της επιστροφή. «Μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπαίνω σε μια πολύ όμορφη και γνώριμη οικογένεια. Είμαι ευτυχισμένη που σήμερα, ημέρα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα όμορφο ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, που μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το Survivor μου ανοίχτηκε μια πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα».

Δηλώσεις έκανε και η chief content editor του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία επισήμανε: «Η Κωνσταντίνα ήρθε για να μείνει, νομίζω ότι δεν θα την αφήσουμε να φύγει. Δεν θα κάνει μόνο ένα πρότζεκτ, θα κάνει παραπάνω, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο κάτι αυτή τη στιγμή».