Κορονοϊός: Ποιες εκπομπές σταματούν και ποιες αναβάλλουν την πρεμιέρα τους

Σημαντικές αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα φέρνει η νέα καραντίνα, καθώς πολλές εκπομπές και σειρές σταματούν ή αναβάλλουν την πρεμιέρα τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι ολοκληρώνει πρόωρα τον κύκλο της λόγω κλειστών εστιατορίων. «Προς το παρόν έχει μπει μία άνω τελεία. Από σήμερα θα βλέπουμε τρία επεισόδια του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και πιστεύουμε με το άνοιγμα της εστίασης, να τον δούμε ξανά στις οθόνες μας» τόνισε η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή στο OPEN επειδή δεν μπορεί να ταξιδέψει. «Λόγω lockdown η μετακίνηση μεταξύ των νομών είναι πολύ δύσκολη. Δηλαδή απαγορεύεται. Το ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από το Instagram της. Την προηγούμενη Κυριακή ήταν το τελευταίο επεισόδιο από τη Νάξο. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επαναλήψεις, συνεπώς υπάρχει η ελπίδα να το δούμε ξανά με νέα επεισόδια» υπογράμμισε.

Τρίτη εκπομπή που έχει μπει άνω τελεία στην πρεμιέρα της είναι του Τόνι Σφήνου. Το πρότζεκτ με το σούπερ μάρκετ ήταν προγραμματισμένο για να βγει στον αέρα πριν το Δεκέμβριο, αλλά λόγω του κορονοϊού θα καθυστερήσει λίγο. «Τα γυρίσματα δεν θα γίνουν σε σούπερ μάρκετ, αλλά θα στηθεί ένα πλατό που θα θυμίζει σούπερ μάρκετ. Έτσι, λόγω της κατάστασης, υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις».