Και με κρύο και με ζέστη, όλοι βλέπουν «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης κερδίζει όλες τις εποχές την μάχη στην τηλεθέαση. Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 κατέχει το ρεκόρ επαναλήψεων, περισσότερες από κάθε άλλη στην ελληνική τηλεόραση.

Κι όμως, κάθε χιλιοπαιγμένο επεισόδιο μοιάζει με «ναρκωτικό» που εθίζει τους τηλεθεατές κατά τη μεσημεριανή ραστώνη. Όπως και το χειμώνα, αλλά πόσο μάλλον καλοκαιριάτικα που όλα τα κανάλια προβάλλουν «κονσέρβα» τα μεσημέρια (ή για να ακριβολογούμε όλη την ημέρα), το Κωνσταντίνου και Ελένης σημειώνει τηλεθεάσεις ρεκόρ.

Όπως κάθε μέρα λοιπόν, έτσι και το μεσημέρι της Τετάρτης και μετά το δελτίο ειδήσεων, οι τηλεθεατές πήραν μια δόση από την αγαπημένη τους σειρά. Το Κωνσταντίνου και Ελένης σημείωσε μέσο όρο 26,4%, ενώ κατά τη διάρκεια της προβολή των επεισοδίων του, κατέγραψε ακόμη και 31,6%.

Η κωμική σειρά βρέθηκε να προηγείται του ανταγωνισμού ως και 20 ποσοστιαίες μονάδες κάτι που επιβεβαιώνει πως το Κωνσταντίνου και Ελένης θα συνεχίσει να προβάλλεται νυν και αεί και εις τους αιώνας των τηλεοπτικών μεσημεριών.

«Δεν περιμέναμε την επιτυχία του Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Είναι σαν τις παλιές ελληνικές ταινίες με τη Βλαχοπούλου» έλεγε ο Στέργιος Νένες, ο οινοχόος της σειράς, στο iefimerida.gr για την απρόσμενη επιτυχία του Κωνσταντίνου και Ελένης, που όπως παρατηρούσε συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια και παρόλα αυτά εξακολουθεί να προβάλλεται στην τηλεόραση.

Στην ερώτηση αν φαντάζονταν τότε μια τόσο μεγάλη επιτυχία, ο Στέργιος Νένες απαντά:«Δεν το περιμέναμε αυτό που συνέβη. Είναι αστείο γιατί τότε είχαμε υπογράψει συμβόλαιο πως δεν θα πληρωθούμε για τις 10 πρώτες επαναλήψεις». Φυσικά οι ηθοποιοί του Κωνσταντίνου και Ελένης έχουν χάσει πλέον το μέτρημα, καθώς η σειρά δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται από τότε.