Μαντώ: Θα πήγαινε ξανά στη Eurovision

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε για τη Eurovision, αλλά και για την πανδημία που επηρέασε πάρα πολύ τον καλλιτεχνικό χώρο.

Θα ξανά πηγαίνατε στη Eurovision; Τι θα θέλατε να γίνει διαφορετικά;

Θα ξανά πήγαινα στη Eurovision, γιατί είναι μια φανταστική εμπειρία, ένα γεγονός που σε γεμίζει μόνο χαρά. Και τότε που πήγα, παρόλο που δεν πήραμε καλή θέση, πράγμα το οποίο φυσικά δεν οφείλεται ούτε σε εμένα, ούτε στο τραγούδι, καθώς όπως ξέρουμε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, αυτό που με ενδιέφερε είναι ότι κέρδισα τις εντυπώσεις και ακόμα συζητιέται η συμμετοχή μου.

Επαγγελματικά έχετε κάποια άλλα σχέδια;

Λόγω της πανδημίας, ήμασταν πάρα πολύ περιορισμένοι τα τελευταία χρόνια, παρ’ όλα αυτά, τη χρονιά που πέρασε έκανα πολύ πετυχημένες εμφανίσεις και με την παρέα των ‘90s, αλλά και με την νεότερη γενιά, όπως τις Μέλισσες. Μου αρέσει να συμβαδίζω με την εποχή μου. Έρχονται πολύ όμορφες συναυλίες.

Η πανδημία επηρέασε πολύ τον καλλιτεχνικό χώρο. Πώς το βιώσατε εσείς όλο αυτό;

Την καραντίνα την βίωσα πάρα πολύ δύσκολα, ειδικά οικονομικά. Ξαφνικά σταματήσαμε να δουλεύουμε. Τα έβγαλα πέρα με βοήθεια από γονείς και φίλους, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Είναι τραγικό αυτό που περάσαμε και δυστυχώς ακόμα δεν έχει τελειώσει.