Μεγάλες αλλαγές στο MEGA

Η νέα χρονιά μπήκε με αλλαγές για το MEGΑ σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τα ποσοστά τηλεθέασής του. Ετσι, από σήμερα, η εκπομπή “Παμέ Δανάη” επανέρχεται στις 10.00 όπως όταν ξεκίνησε η σεζόν ενώ η εκπομπή γυμναστικής με την Ζωή Δημητράκου με τίτλο “Γυμναστική από σπίτι” ανεξαρτητοποιείται εκ νέου και παύει να αποτελεί ενότητα μέσα στο πρωινό και προβάλλεται καθημερινά στις 09.40.

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη αλλαγή για το Μεγάλο Κανάλι. Παράλληλα, από σήμερα η κωμική σειρά “Σχεδόν Ενήλικες” αλλάζει μέρα και ώρα προβολής και θα παίζει κάθε Πέμπτη στις 21.00 σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον οδοστρωτήρα που ακούει στο όνομα “Survivor” και έχει κυριολεκτικά τρελάνει τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, το MEGA φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια συνήθεια στις 21.00 με τις ελληνικές σειρές του και από τη στιγμή που από Δευτέρα έως και Τετάρτη “Η έξαψη” της Τίνας Καμπίτση ξεκίνησε δυναμικά γιατί να μην επωφεληθεί και η έτερη σειρά της Μυρτούς Κοντοβά που στην πρεμιέρα δεν τα κατάφερε τόσο καλά με το 5άρι που σημείωσε τόσο στο σύνολο όσο και στο νεανικό κοινό. Τέλος, αλλαγή έχουμε και για την βραδινή εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου με τίτλο Mega Stories που πλέον από τις Δευτέρες μετακομίζει κάθε Τρίτη στις 00.10 έχοντας απέναντι τo oμοειδές Special Report του ΑΝΤ1.

Οσο για το Ενα εκατομμύριο Γεν που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή από σήμερα το κανάλι το ρίχνει στην ελληνική μυθοπλασία σαν πρόβα τζενεράλε. Το lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα δίνει μια ελληνική σειρά έστω και σε επανάληψη και αυτή δεν θα είναι άλλη από την “Εξαψη”, η οποία θα μεταδίδεται καθημερινά και στις 18.30 για όσους χάνουν το βραδινό επεισόδιο της πράιμ τάιμ.