«Μεγάλη ηθοποιός μού είχε ζητήσει τρίο με τηλεοπτικό σκηνοθέτη»

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε την πρόταση που της είχε κάνει μια συνάδελφός της ηθοποιός και ένας σκηνοθέτης πριν από δέκα πέντε χρόνια να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά. «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της λέω: “Είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος; Από αυτόν να εξαρτάται αν θα μείνεις στη δουλειά;”» είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδήμα.

Και συνέχισε: «Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στην έκτη δημοτικού στο σχολείο, κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη (Μποσταντζόγλου) από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή;».

«Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά εγώ είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, “μη μιλήσεις θα σε βρουν στο χώμα”» κατέληξε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα.

Όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα. Πάντως, δεν δίστασε να αμυνθεί σε όσους επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν, αδιαφορώντας για το τίμημα. «Εχω ακούσει δύο φορές, πως αν μιλήσω θα με βρουν σε χαντάκι. Η μία είναι από αστυνομικό, και το δεύτερο είναι από κάποιον θεατρικό παραγωγό» ειχε πει η ηθοποιός.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» η Δήμητρα Παπαδήμα είχε ξαναδηλώσει διαθέσιμη να μιλήσει σε εισαγγελέα με ονόματα. «Την ώρα της παράστασης δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση… τη χείριστη! Τον πλάκωσα στο ξύλο την ώρα της παράστασης. Κι αφού τελείωσε η παράσταση και μου είχε σκίσει το σορτς, γιατί από εκεί και πέρα φορούσα σορτς για να μην με παρενοχλεί, άφησα το σορτς εκεί ως αναμνηστικό και σηκώθηκα και έφυγα.

Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν. Όπως έχω δεχτεί βία σεξουαλική και από γυναίκα τρεις φορές. Να σου ρίχνεται η γυναίκα, να σου ζητάει πράγματα, εσύ να αρνείσαι και να πρέπει να φύγεις από τη δουλειά. Αυτά τα γεγονότα σε οδηγούν στη μοναξιά. Αφού σιωπάς, δεν μιλάς. Φοβάσαι μην βρεθείς κι από κάτω. Αυτά που λέμε στις εκπομπές, πρέπει να μας καλέσει ένας εισαγγελέας για να μιλήσουμε με ονόματα» επισήμανε η Δήμητρα Παπαδήμα.