Η Μελέτη και το… στέμμα της διαδοχής της Μενεγάκη

δώ και μερικές εβδομάδες φουντώνουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και πρόκειται να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα από το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, ετοιμάζοντας ταξίδι για την Αμερική. Σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι #YES» και το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου η απόφαση της Ελένης θα καθορίσει και σε ποια ώρα θα εμφανιστεί η Ελεονώρα Μελέτη στο κανάλι την ερχόμενη σεζόν.

«Πάμε στην Ελεονώρα Μελέτη, για την οποία έχει γίνει τόση κουβέντα εφέτος γιατί είναι το νούμερο ένα πρόσωπο που θα ήθελαν οι άνθρωποι εκεί στην Κάντζα να μπει στη μεσημέρι και στην καθημερινή ζώνη από του χρόνου. Αυτό το deal φαίνεται πως κλειδώνει. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αυτό δεν είχε οριστικοποιηθεί αλλά οι πληροφορίες λένε ότι αυτό τελικά “έκλεισε” και η Ελεονώρα θα είναι του χρόνου στον Alpha και θα είναι στην καθημερινή και μεσημεριανή ζώνη. Αυτό σημαίνει ότι η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει το στέμμα της διαδοχής από την Ελένη Μενεγάκη;

Υποτίθεται ότι η Ελένη Μενεγάκη παραμένει στο δυναμικό του Alpha, εάν όμως η Ελένη αποχωρήσει το 13.00-15.00 θα το αναλάβει η Ελεονώρα Μελέτη. Αν όμως η Ελένη Μενεγάκη παραμείνει στο κανάλι και ανανεώσει υπάρχει και το 15.00-17.00 αλλά και το 16.00-18.00» ανέφερε η δημοσιογράφος. Τέλος, αναφερόμενη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» είπε πως: «Τα “Μεσάνυχτα” δεν θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν, έτσι λένε οι πληροφορίες μου».

 

Πάντως η Ελεονώρα Μελέτη απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου και του «Ευτυχείτε» για το αν θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αν ήθελα να μιλήσω για οτιδήποτε θα έδινα συνεντεύξεις», ενώ συμπλήρωσε: «Οι απαντήσεις δίνονται με τον χρόνο, μόνες τους». Δείτε το σχετικό βίντεο.