«Μεσάνυχτα» με ιδιαίτερους καλεσμένους

Απόψε, στη 01:10, τα Μεσάνυχτα φιλοξενούν τον Σάκη Κεχαγιόγλου. Ο γνωστός ποινικολόγος μιλά για τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο και τον έχουν κατατάξει στο πάνθεον των πιο πετυχημένων δικηγόρων της χώρας.

Αναφέρεται στην πρόσφατη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση και δίνει το στίγμα του για την υπόθεση της Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την γυναίκα που εκπροσωπεί. Μιλά για την προσωπική του σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και με τους ανθρώπους της εκκλησίας, όπως ο Πάπας της Ρώμης.

Κοντά μας και η Μαριάννα Δεσποτοπούλου. Η Μαριάννα μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για την συγκινητική προσωπική της ιστορία που τη θέλει να υιοθετήθηκε σε νεαρή ηλικία. Το γλυκό κορίτσι από τη Κρήτη, περιγράφει τις αχνές μνήμες που έχει από το ορφανοτροφείο αλλά, και τον κόμπο στο στομάχι που ένιωθε κάθε φορά που έβρεχε!

Δηλώνει πως δεν θέλει να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς, θα ήθελε όμως να γνωρίσει το κοριτσάκι εκείνο με το οποίο ζούσε στο ορφανοτροφείο και πληροφορίες θέλουν να είναι η αδελφή της. Εξομολογείται τη βαθιά αγάπη προς τους θετούς γονείς της και παραδέχεται πως από την πρώτη στιγμή που τους είδε ένιωσε οικεία μαζί τους.