Μια σκηνή σκέτη ταλαιπωρία στις Άγριες Μέλισεες

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος μίλησε για τη σκηνή από τις Άγριες Μέλισσες που δεν μπορούσαν να γυρίσουν με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, καθώς τους είχε πιάσει και τους δύο νευρικό γέλιο.

Ποια ήταν η σκηνή που σε δυσκόλεψε περισσότερο ή εκείνη που χρειάστηκε να την πάτε περισσότερες φορές;

Ειδικά την πρώτη μέρα των γυρισμάτων εγώ έπρεπε να κάνω πολλές σκηνές μαζί. Τότε λοιπόν έπρεπε να γυριστεί και η σκηνή όπου έκανα σεξ με τη Θεοδοσία μέσα στο ιατρείο μου.

Με το που ξεκίνησες;

Ναι! Με το καλημέρα σας! Όπως καταλαβαίνεις, εγώ ήμουν ψαρωμένος, δεν είχε σπάσει ακόμα ο πάγος, κάπως υπήρχε μια αμηχανία. Μια άλλη σκηνή που είχε πολλή πλάκα ήταν με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο ένα επεισόδιο το οποίο θα δείτε αυτή την εβδομάδα λογικά. Είναι που ο Λάμπρος έχει ήδη τις υποψίες του και έρχεται στο ιατρείο μου.

Υπάρχει λοιπόν η ατάκα “τι σόι άντρας είσαι εσύ;” και εκείνη την ώρα κολλάει στο μυαλό και των δυο μας το τραγούδι της Βανδή που έχει αυτό το στίχο. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, κοιτιόμασταν και μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο και καθώς εγώ ήμουν πιο ψαρωμένος, αισθάνθηκα και πιο άσχημα που δεν μπορούσα να το ελέγξω εκείνη την ώρα. Είχε κολλήσει όμως και στους δυο μας.