Μπέττυ Μαγγίρα: Επέστρεψε μετά την απώλεια της μητέρας της

Το πρωί της Πέμπτης (21/10), η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», έπειτα από τρεις μέρες απουσίας, λόγω του θανάτου της μητέρας της. Συγκινημένη καλημέρισε τους τηλεθεατές, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι της έστειλαν χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στα προσωπικά της προφίλ στα social media.

«Καλημέρα σας, χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο OPEN που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6 – 7 χρόνια» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με δάκρυα στα μάτια.

Τη δυσάρεστη είδηση είχε γνωστοποιήσει η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αντίο μανούλα μου. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου» έγραψε στην ανάρτησή της, δημοσιεύοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες με τη μητέρα της. Τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.