Μπιμπίλας: «Οι εκπομπές δε θέλουν να με βγάζουν ζωντανά κι αυτό δείχνει κάτι»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε δηλώσεις, με αφορμή την καταγγελία του ΣΕΗ ότι τηλεοπτικοί παραγωγοί ζητούν από ηθοποιούς τον αριθμό των followers που έχουν στα social media.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα κανάλια. «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κυνηγηθεί από τα κανάλια για να δίνω πληροφορίες για το κάθετί που προκύπτει. Από τη στιγμή που έγινα υποψήφιος βουλευτής, τα κανάλια έχουν λίγο αποτραβηχτεί από μένα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλουν να με βγάζουν ζωντανά στις εκπομπές τους κι αυτό δείχνει κάτι. Γι’ αυτό θα είμαι κι εγώ πιο αυστηρός με τις εκπομπές. Η δική σας εκπομπή, επειδή μου έχει φερθεί άψογα και με έχει φιλοξενήσει πολύ ωραία για όλα τα θέματα, γι’ αυτό μιλάω μόνο σε εσάς, για αυτό το θέμα που προέκυψε τώρα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη φημολογία ότι έχει ζήτηση στον χώρο του θεάματος. «Πρώτη φορά το ακούω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει ζήτηση για δουλειά. Ο συνήγορος του Πέτρου έχει δικαίωμα να λέει ότι τον εξυπηρετεί. Ο κύριος Δημητρακόπουλος δεν μιλάει καλά για εμένα, αλλά δεν με ενδιαφέρει», τόνισε.