«Να είσαι ανταγωνιστής, αλλά με αξιοπρέπεια»

ίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή το ατυχές περιστατικό με τις «Σφήκες», η Ζήνα Κουτσελίνη επέστρεψε στο «The 2night show». Το «Ευτυχείτε» τη συνάντησε στα γυρίσματα και η παρουσιάστρια του Star μίλησε για όλα.

«Δεν έχω φύγει ποτέ από τηλεοπτικό πλατό. Αντιθέτως, έχω συγκρατήσει ανθρώπους ως Διευθύντρια Προγράμματος ή αρχισυντάκτρια για να μην φύγουν. Ο Γρηγόρης το προσπάθησε με εμένα, αλλά δεν γινόταν. Είχα έναν εσωτερικό θυμό, που δεν θα ήμουν καλή και δεν θα δικαιολογούσε στον κόσμο γιατί έβγαζα αυτό το θυμό. Δεν περίμενα, βέβαια, όλο αυτό να πάρει τη διάσταση που πήρε. Αυτό δεν στο κρύβω. Νόμιζα ότι θα τελείωνε εδώ, αλλά δυστυχώς και για τους δυο μας πήρε αυτή τη διάσταση που πήρε και μετά δεν μπορούσαμε να το μαζέψουμε» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη. «Οι “Σφήγγες” δεν μου έστειλαν ποτέ μήνυμα για μία συγγνώμη. Ενδεχομένως, όμως, και εκείνες να ένιωθαν άβολα, φοβούμενες ότι θα τους το έκλεινα» συμπλήρωσε.

«Στο τέλος της χρονιάς θα φανεί αν σε έφαγαν ή τους έφαγες»
Για τη συνεργασία της με το Star, αλλά και για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι ο φετινός της «αντίπαλος», η παρουσιάστρια σχολίασε: «Τα προγνωστικά μου φέτος λένε ότι όποιος μείνει μέχρι το τέλος, θα είναι ο τυχερός της χρονιάς. Θα πάρει το χρυσό φλουρί της πόλης. Κάθε μέρα η τηλεόραση είναι ένας αγώνας. Υπάρχουν τα δύσκολα και τα εύκολα. Μετράς στο τέλος της χρονιάς αν σε έφαγαν ή τους έφαγες. Γενικά, παρακολουθώ τα πάντα. Αν η Τατιάνα Στεφανίδου δεν ήταν στον Alpha, θα ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι. Άρα, δεν μπορείς να πεις ότι σβήνω την Τατιάνα Στεφανίδου από τον χάρτη γιατί θα είναι κάπου αλλού. Το θέμα είναι να είσαι ανταγωνιστής, αλλά με αξιοπρέπεια. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή η τηλεόραση βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. «Θεωρώ ότι μέχρι το 2022 θα έχει αλλάξει το τοπίο στην τηλεόραση».