Νάνσυ Παραδεισανού: Αποχώρησε από την εκπομπή της Λαμπίρη στο παρά πέντε! Πάει σε Σκορδά-Λιάγκα;

Μόλις λίγες ώρες πριν γυριστεί το τρέιλερ για την εκπομπή Ό,τι πεις, που θα παρουσιάζει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Μακεδονία TV, η Νάνσυ Παραδεισανού αποχώρησε από την ομάδα και φήμες τη θέλουν να βάζει… πλώρη για το Πρωινό.

Στα παλιά της… λημέρια, στο στούντιο του Πρωινού, μαζί με τη Φαίη Σκορδά και την παρέα της ακούγεται έντονα ότι θα δούμε ξανά σύντομα -με την επάνοδο του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή- τη Νάνσυ Παραδεισανού.

Η δημοσιογράφος, παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει συμφωνία για να συμμετέχει στη νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη που κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται καθημερινά το απόγευμα, 17,00-19,00 μ.μ. τελικά χθες αργά το βράδυ ενημέρωσε τους συντελεστές πως θέλει να αποχωρήσει.

Μάλιστα αυτό συνέβη, μόλις λίγες ώρες πριν το γύρισμα για το τρέιλερ της εκπομπής του Μακεδονία TV. Σήμερα, αναρτήθηκαν από το κανάλι φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους συντελεστές, όμως από αυτά έλειπε η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε εποικοδομητικές συζητήσεις για την επιστροφή της στο Πρωινό, μετά και την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού ότι στην εκπομπή σε λίγο καιρό θα βλέπουμε και τον Γιώργο Λιάγκα.