Νέα αστυνομική σειρά στα σχέδια του ΑΝΤ1

Σχέδια επί χάρτου καταστρώνουν οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών καναλιών για τη νέα σεζόν. Τα φθινόπωρο αναμένεται να γίνει σκληρή «μάχη» ανάμεσα στους σταθμούς υπό τον φόβο ενός δεύτερου κύματος κορωνοϊού.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο ΑΝΤ1 θα πορευθεί με την γνωστή επιτυχημένη συνταγή. Στο πρόγραμμα του καναλιού θα υπάρχουν τα τηλεπαιχνίδια που του έχουν δώσει σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Καφέ της Χαράς» θα είναι και τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα και μένει να δούμε τι θα προστεθεί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» μέχρι τις 20 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στα σχέδια του καναλιού είναι και η προσθήκη νέας σειράς στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως αναφέρεται σχετικά ο σχεδιασμός των ανθρώπων του καναλιού αφορά αστυνομική σειρά τύπου «CSI».

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα έχει ένα σταθερό βασικό καστ ηθοποιών που θα αποτελούν και την αστυνομική ομάδα ωστόσο τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή. Πρόκειται για πρότζεκτ που έχει δοκιμαστεί λίγες φορές στην ελληνική τηλεόραση.

Πιο πρόσφατη σειρά τέτοιους είδους ήταν το «Έταιρος εγώ» που μεταδόθηκε αρχικά από την Cosmote TV και στη συνέχεια από το Star με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.