Η νέα ελληνική σειρά που στον ΑΝΤ1 που θα συναρπάσει

Το Grand Hotel έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έτοιμο να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών όπως έκανε η πρωτότυπη ισπανική σειρά, αυτή την φορά με ένα πολύ δυνατό καστ να σχηματίζεται σιγά σιγά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου ένας νεαρός άντρας προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της αδελφής του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, έρχεται σε επαφή με μια γοητευτική γυναίκα, την κόρη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, και μαζί προσπαθούν να αποκαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά του ξενοδοχείου.

Στον ρόλο της κόρης της ιδιοκτήτριας θα δούμε τη Καλλιόπη Χάσκα​ που μέχρι λίγο καιρό πριν απολαμβάναμε στη Μάγισσα του ίδιου καναλιού. Η έκπληξη έρχεται στην ηθοποιό που θα υποδυθεί τη μητέρα της και ιδιοκτήτρια του Ξενοδοχείου. Εκεί θα δούμε τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, σύμφωνα με τη Real News, η οποία κάνει μία στροφή από τις κωμικές σειρές σε κάτι πολύ πιο δραματικό.

Στους αντρικούς ρόλους ακόμα αναζητείται ο ηθοποιός που θα ερμηνεύσει αυτόν του νεαρού πρωταγωνιστή. Έχουν βρεθεί όμως οι άλλοι δύο κεντρικοί ρόλοι, εκεί όπου θα δούμε τον Τάσο Νούσια και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να τους αναλαμβάνουν. Ο μεν πρώτος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Μάγισσα, ο δε δεύτερο στο Ναυάγιο του Mega, με τις δύο σειρές να ρίχνουν οριστική αυλαία.