Νέα πρόσωπα στο Love It

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ να κλείσουν τις τρύπες στις δυο ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές τους τη μία καθημερινή με την Ιωάννα Μαλέσκου και την άλλη του Σαββατοκύριακου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.

Από χθες μάλιστα ξεκίνησαν παρουσία της ίδιας της Μαλέσκου τα δοκιμαστικά προκειμένου να ανανεωθεί η ομάδα του Love it. Aλλωστε, μέσα στους πολλούς που έφυγαν κατά τη διάρκεια της σεζόν πέρσι συγκαταλέγονται πλέον ο Παναγιώτης Χατζηδάκης αλλά και ο Μάνος Μαγιάτης. Μάλιστα, ο πρώτος αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στις δύσκολες σχέσεις με την παρουσιάστρια αλλά και το γεγονός ότι δεν τον ευχαρίστησε δημοσίως.

Οσο για την Μαρτζι Λαζάρου, φαίνεται πως παραμένει στην εκπομπή Love it αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν χθες στο προφίλ της πρώτης ως στόρι με αγάπες και λουλούδια. Ετσι, στον καναπέ έκατσαν χθες πέρα από τις δυο προαναφερθείσες, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που ήταν στο ΣΚ family την προηγούμενη σεζόν αλλά και ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor. Μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να αποφασίσουν τα στελέχη του ΣΚΑΪ καθώς η εκπομπή φαίνεται πως θα ξεκινήσει πολύ νωρίς όπως και το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού του Νέου Φαλήρου.