Νέα ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ

Σχέδια επί σχεδίων κάνουν στην ΕΡΤ για τη φετινή χρονιά. Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ωστόσο ο προγραμματισμός της Δημόσιας τηλεόρασης συνεχίζεται ακόμη και αυτές τις μέρες.

Όπως έχουν δηλώσει άλλωστε οι ιθύνοντες του καναλιού, στόχος είναι η ΕΡΤ να είναι ανταγωνιστική απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Μέσα στα σχέδια της ΕΡΤ είναι και νέα ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σκρόμπολα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η εκπομπή θα έχει ως στόχο το γυναικείο και το πιο νεανικό κοινό. Όπως αναφέρθηκε, η Τζένη Μελιτά, Δάφνη Καραβοκύρη και Ξένια Ντάνια προκρίνονται ως οι επικρατέστερες για να την παρουσιάσουν.

Ο σχεδιασμός της ΕΡΤ φέρνει και τις τρεις κοπέλες στην παρουσίαση, σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρόμπολα, σε ένα σχήμα πολύ νεανικό. Οι συζητήσεις είναι σε τελικό στάδιο κι αν τελικά δώσουν τα χέρια όλες οι πλευρές, η εκπομπή θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2.

Όσον αφορά τη Τζένη Θεωνά, που βρίσκεται κι εκείνη σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ αρχικό στάδιο. Εφόσον οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τότε η εκπομπή για την οποία συζητά θα μπει στο πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η ηθοποιός συζητά για μαγνητοσκοπημένη εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή.