Νέοι πρωταγωνιστές στον β’ κύκλο του «Γιατρού»

O Γιατρός στον ALPHA ήταν μία παραγωγή που ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα συνεχιστεί, όχι μόνο επειδή προέρχεται από ιταλική σειρά η οποία τρέχει ήδη τρεις σεζόν, αλλά γιατί είχε μέσα στην τηλεοπτική σεζόν τόσο καλλιτεχνική όσο και εμπορική επιτυχία, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να ηγείται του καστ.

Μάλιστα στη δεύτερη σεζόν έρχονται ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και ακόμα πιο εντυπωσιακή ομάδα ηθοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, στον νέο κύκλο επεισοδίων θα δούμε νέα πρόσωπα, σημαντικούς ηθοποιούς στον χώρο της υποκριτικής, που εντάσσονται σε ένα καστ που δε βρίσκεται εύκολα στην τηλεόραση. Κάποιοι από αυτούς που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν είναι οι Πέτρος Λαγούτης, Μαριάννα Κιμούλη, Αλέκος Συσσοβίτης, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννης Παπαζήσης και Έλενα Μεγγρέλη.

Από τον πρώτο κύκλο παραμένουν στις θέσεις τους οι Βασιλική Τρουφάκου, Τάσος Λέκκας, Τζωρτζίνα Λιώση,  Αλέξανδρος Κωχ, Παναγιώτης Εξαρχέας, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Ευθυμία Κάντζα και ο Βαγγέλης Παπαδάκης.

Ο νέος κύκλος δε θα επικεντρώνεται στον covid-19 αλλά στη νέα ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας.