Νίκος Χατζηνικολάου: Η μεγάλη επιστροφή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 18:45 ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρεμβαίνουν με το ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους ο Αντώνης Δελλατόλας, η Κάτια Μακρή και ο Γιάννης Μιχελάκης.

Το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 στις 13:00 θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και το Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου στις 18:45 η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

Μετά το πολύ επιτυχημένο «ταξίδι» του από τον Έβρο έως την Κρήτη, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1επιστρέφει στη βάση του μέχρι νεωτέρας…

Από τις 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18:45, τα ηνία της ενημέρωσης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων αναλαμβάνει, σε ένα ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο στούντιο, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος με το κύρος και την αξιοπιστία του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.

Με τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, την ίδια μαχητικότητα, αλλά και νέους στόχους, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων συνεχίζει δυνατά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Το έμπειρο και μαχητικό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού, με απαρέγκλιτο προσανατολισμό στην έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Με αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλυπτικές έρευνες και ουσιαστικές αναλύσεις θα φέρει στο προσκήνιο όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας και θα είναι δίπλα στον πολίτη, εστιάζοντας στα ζητήματα που τον απασχολούν.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα παρεμβαίνουν με το ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους, ο Αντώνης Δελλατόλας, η Κάτια Μακρή και ο Γιάννης Μιχελάκης.

Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, στις 13:00, θα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και το ΚεντρικόΔελτίο του Σαββατοκύριακου, στις 18:45, η Ρίτσα Μπιζόγλη.

ANT1NEWS: Καθημερινά στις 18:45,μένουμε ενημερωμένοι!

Όλα τα δελτία ειδήσεων με τα νέα της ημέρας και την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του ANTENNA: https://www.antenna.gr/ant1news