Ο Χατζηνικολάου «τελείωσε» τον Γεωργίου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Real Fm τις τελευταίες ώρες, καθώς αλλάζει εκτάκτως το πρόγραμμα. Αυτό διότι αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Real Fm ο Γιώργος Γεωργίου.

Το νέο πρόγραμμα του Real FM τα απογεύματα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
15.00 – 17.00 Γιώργος Κολοκοτρώνης
17.00 – 19.00 Γιώργος Παγάνης / Αναστασία Γιάμαλη
19.00 – 21.00 Νίκος Μπογιόπουλος

Γιώργος Γεωργίου: Οι λόγοι της αποχώρησης

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το enimerosi24, αρχικά λοιπόν ο δημοσιογράφος είχε καταφερθεί κατά του Ολυμπιακού και της διοίκησης της Πειραϊκής ΠΑΕ με χαρακτηρισμούς και επίθετα ακόμη και κατά του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη συνέχεια είχε μιλήσει με απαξιωτικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για τους ξένους παίκτες του Άρη, με αποτέλεσμα η ομάδα να διαμαρτυρηθεί έντονα εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση, ενώ τις ημέρες που έχει καταγγελθεί ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σεμέδο, ο δημοσιογράφος άφησε στον αέρα της εκπομπής του ακροατή να μεταδίδει ανέκδοτα για βιασμούς. Γιώργος Γεωργίου

Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και από ακροατές για τη συνολική στάση του Γεωργίου. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες υπήρξε και ένα εσωτερικό περιστατικό, εντός δηλαδή του σταθμού μεταξύ του δημοσιογράφου και υπαλλήλου του ραδιοφώνου. Όπου ο Γεωργίου λέγεται ότι εξύβρισε τη γραμματέα κατηγορώντας την για ανύπαρκτα ζητήματα, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι… Και η διεύθυνση να βάλει οριστικό τέλος στη συνεργασία τους.