Ο Γιάννης Μπέζος θα… ξαναθυμηθεί της «Ελλάδος τα παιδιά»

Μια είδηση που αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον του αγαπημένου ηθοποιού φέρνει στο φως η Real life καθώς ο Γιάννης Μπέζος αναμένεται να φορέσει και πάλι τα χακί!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος θα παραμείνει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 και δη με διπλό ρόλο μετά το τέλος του επιτυχημένου σίριαλ, «Πέτα τη Φριτέζα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που ολοκληρώνει τα γυρίσματα για την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 την προσεχή εβδομάδα, θα πετάξει τη… φριτέζα και τα βάλει το χακί. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Real life, ο Γιάννης Μπέζος θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμική σειρά που θα διαδραματίζεται σε στρατόπεδο.

Δεκαπέντε χρόνια μετά το θρυλικό «Της Ελλάδος τα παιδιά», ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μια νέα σειρά, στρατιωτικού περιεχομένου, η οποία, αν και παρόμοιου ύφους και θεματολογίας, δεν θα αποτελεί συνέχεια της σειράς με τον σμήναρχο Κάκαλο.

Ο διπλός ρόλος που αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Μπέζος είναι μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, καθώς συζητιέται πολύ έντονα να σκηνοθετήσει ο ίδιος τη νέα σειρά, που θα είναι παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη.