«Ο κόσμος μάς είχε μάθει ως παιδιά της Ελένης Μενεγάκη»

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, το πρωί της Πέμπτης (3/9). Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στην τηλεόραση και μοιράστηκε τις εμπειρίες της και καταστάσεις που έζησε όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον χώρο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διακοπή του «Πρωινού Καφέ» που παρουσίαζε πριν από αρκετά χρόνια με τον Νίκο Μουτσινά.

«Έφταιγα γιατί είχαμε μάθει ως παιδιά της Ελένης. Όταν πας να κάνεις κάτι μόνος σου, δεν περιμένεις να φας τόσο ξύλο ομαδικώς. Τότε εγώ επηρεάστηκα πάρα πολύ γιατί εμείς όπου πάμε θέλουμε να έχουμε μια αποδοχή. Έχω διαβάσει πολλά πράγματα, πήγαινα στον καθρέφτη κι έλεγα: «Παναγιά μου είμαι το τέρας της Αποκαλύψεως;» Υπήρχαν κανάλια τότε, που εννοείται όταν κάνεις 7 ώρες πρόγραμμα θα κάνεις μεσημεριανό και κουτσομπλίστικο, αλλά με θυμάμαι σε μία φωτογραφία να με βρίζουν επί μία ώρα.

Το να μου πεις κάτι για το σχήμα του άλλου, το χρώμα του, δεν κρίνει την αξία. Λένε: «Α, δεν θα τα πει καλά αυτή η κοπέλα γιατί έχει μικρό στήθος ή είναι ατάλαντη γιατί έχει μεγάλο πισινό. Φυσικά και θα ακούσεις και θα πει κάποιος γιατί είσαι έτσι και δεν είμαστε αποδεκτοί σε όλους, αλλά κρίνε με για αυτά που λέω. Τότε με τον Νίκο την πρώτη εβδομάδα κάναμε 50% κι είδα τα νούμερα κι είπα εντάξει, δεν αργεί και να στην βαρέσει. Μετά το κανάλι ήθελε αυτό που είμαστε εμείς, αλλά παράλληλα και κάτι ξανθό με μπλε μάτια» τόνισε η Κατερίνα Ζαρίφη.