Ο κύβος ερρίφθη για τον Γεωργούλη!

O κύβος ερρίφθη και η εκπομπή του Αλέξη Γεωργούλη στο OPEN κόβεται και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, η απόφαση για το Joker που παρά τις αλλαγές – τρεις φορές μέσα σε τρεις εβδομάδες – αλλά και τις διορθωτικές ενέσεις με την προθήκη μουσικής μπάντας και την συμπαρουσίαση της Σοφίας Βογιατζάκη δεν κατάφερε να ορθοποδήσει καθώς τα προχθεσινά ποσοστά το θέλουν πάλι στο 2%, είναι ήδη ειλημμένη από την διοίκηση του καναλιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου, η αποτυχία της εν λόγω εκπομπής χρεώνεται αποκλειστικά στον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη ο οποίος επέμεινε στην επιλογή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση με τα τραγικά αποτελέσματα στους πίνακες της Nielsen που όλοι ξέρουμε και ενώ ο ίδιος μέχρι μερικές μέρες διέψευδε ότι το παιχνίδι θα κοπεί. Ωστόσο, το κανάλι δεν είναι διατεθειμένο σε καμία περίπτωση να σώσει ένα πρότζεκτ που θεωρείται εν πολλοίς καταδικασμένο κυρίως λόγω του παρουσιαστή του ο οποίος εισπράττει και ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό. Η αυλαία αναμένεται να πέσει πολύ σύντομα με πιθανότερη μέρα την Παρασκευή.

Οπως άλλωστε σας είχα αναφέρει μέσα από το youfly.com, δεν ήταν λίγες οι φωνές που έλεγαν στον Νίκο Κοκλώνη που υπογράφει την παραγωγή να πάει σε άλλη επιλογή παρουσιαστή (όπως ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης) για να αποφύγουν την αρνητική δημοσιότητα αλλά και τα σχόλια προς το πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη λόγω της ιδιότητας του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που διαθέτει παράλληλα. Ωστόσο, ο παραγωγός είχε διαφορετική άποψη που ενίσχυσε και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία σημειωτέον δεν παρέλειψε να κάνει “ντου” στην πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού αν θυμάστε καλά.