Ο ΣΚΑΪ απαντά σε φήμες και σενάρια για «κόψιμο» του «Big brother»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα σενάριο που θέλει τον ΣΚΑΪ να βάζει πρόωρο τέλος στο ριάλιτι «Big brother». Υποστηρίζεται μάλιστα ότι το φινάλε από το κανάλι του Φαλήρου προσδιορίζεται περι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Άμεση είναι η αντίδραση του σταθμού. «Το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει κανονικά την διάρκεια του. Δεν υπάρχουν σχέδια συντόμευσης του», έκαναν σαφές στο «Ποντίκι» άνθρωποι από το περιβάλλον του ΣΚΑΪ, που βρίσκονται κοντά στο κέντρο λήψης αποφάσεων του καναλιού.

Μάλιστα το ανυπόστατο του πράγματος, όπως ισχυρίζονται, το υπογραμμίζουν επισημαίνοντας ότι «απόδειξη των αντίθετων προθέσεων που έχει ο σταθμός για το «Big brοther» είναι το γεγονός πως από την περασμένη εβδομάδα ο ΣΚΑΪ επισήμως ανακοίνωσε την είσοδο νέων παικτών στο παιχνίδι ώστε να υπάρχουν και να προβάλλονται επεισόδια για το υπόλοιπο διάστημα».

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι «το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί εκεί κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως προβλέπεται στον αρχικό σχεδιασμό για», τονίζοντας ότι στη συνέχεια ο ΣΚΑΪ θα βγάλει το «Survivor». Προς επίρρωση της θέσης του σταθμού να διατηρήσει το ριάλιτι στο προγραμμα του αναφέρουν πως στο κανάλι έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για το «Big brother» της επόμενης σεζόν. Ο χρόνος πάντως θα δείξει.