Ο Τροχός της Τύχης ψάχνει και πάλι… κορίτσι!

Mετά από δυο χρόνια η Βάλια Χατζηθεοδώρου αποχαιρετά τον “Τροχό της Τύχης” και τον Πέτρο Πολυχρονίδη με ένα χαμόγελο και τα καλύτερα συναισθήματα. Σύμφωνα με το star η ίδια ζήτησε να μη συνεχίσει στον τροχό του χρόνου αφού τα γυρίσματα για φέτος έχουν ολοπκηρωθεί.

Mάλιστα ήδη στον σταθμό έχουν ξεκινήσει οντισιόν για την ανέρευση του νέου κοριτσιού – του 4ου κατά σειρά από τότε που βγήκε στο STAR – που θα πλαισιώνει τον παρουσιαστή.

Στην 7η κατά σειρά, ετοιμάζονται πολλές αλλαγές στο παιχνίδι που σκίζει σε νούμερα. Πέρα από την αλλαγή της Βάλιας, θα υπάρξει και ένα σαρωτικό λιφτινγκ στο σκηνικό

Αυτό σημαίνει ότι ο Πέτρος Πολυχρονίδης – παρά τα δημοσιεύματα και τις διαρροές κάποιων – όχι μόνο συνεχίζει στον Τροχό της Τύχης και ουχί σε άλλη εκπομπή αλλά έρχεται με αέρα ανανέωσης και την ερχόμενη σεζόν για να σαρώσει τον ανταγωνισμό.

Το παιχνίδι επέστρεψε στην τηλεοπτική πραγματικότητα το 2015 και από τότε έχουν φύγει τρία κορίτσια. Ξεκίνησε με την Τζούλια Νόβα το 2015 και για τέσσερα χρόνια, το 2018 και για ένα χρόνια ήταν η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη και από το 2019 η Βάλια Χατζηθεοδώρου.