Οι αλλαγές που φέρνει το «MasterChef» στο πρόγραμμα του Star

Δυναμικά ξεκίνησε το «MasterChef» την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και κατάφερε να σταθεί πολύ καλά στον ισχυρό ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί στην prime time ζώνη τη φετινή σεζόν.

Το ριάλιτι μαγειρικής μεταδόθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη δίνοντας στο κανάλι ένα ποσοστό γύρω στο 20% τόσο στο γενικό σύνολο όσο στο δυναμικό κοινό. Προσπέρασε μάλιστα προγράμματα που είχαν χτίσει το κοινό τους τους προηγούμενους μήνες.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες μάλιστα αναμένεται να έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του Star.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το «MasterChef» θα ξεκινήσει να μεταδίδεται κάθε μέρα όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Realife». Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το μαγειρικό ριάλιτι του Star θα… σερβίρεται καθημερινά από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.

Τότε, σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα έχουν ολοκληρωθεί οι οντισιόν και το bootcamp και οι παίκτες θα έχουν μπει στο σπίτι. Το επικρατέστερο σενάριο, σύμφωνα με τη «Realife» θέλει το μαγειρικό ριάλιτι να καταλαμβάνει τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ τις Κυριακές θα μεταδίδεται το επεισόδιο του «Master class» στην απογευματινή ζώνη.

Κάπως έτσι θα οδηγηθεί στο φινάλε, χωρίς επιπλέον παρατάσεις το «Dancing with the Stars». Το show χορού του καναλιού της Κηφισιάς δεν έφερε τις καλύτερες επιδόσεις και θα ολοκληρωθεί στις 4 Φεβρουαρίου.