ΟPEN: Στον πάγο Μαγγίρα, Πάνια, Γεωργαντάς, Θεοφάνους αλλά και Μιχελιδάκη

Επιμένει ενημερωτικά το OPEN και αυτήν την εβδομάδα παρά το γεγονός ότι οι διαφημιστές έχουν αφήσει το κανάλι καθώς δεν θέλουν να συνδεθούν σε καμία περίπτωση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Παρόλα αυτά, το κανάλι της Παιανίας αποφάσισε μέχρι και την Παρασκευή να πάει ενημερωτικά με μαραθώνιο ενημέρωσης πράγμα που σημαίνει ότι ούτε η Μπέττυ Μαγγίρα το πρωί αλλά ούτε και καμία άλλη ψυχαγωγική εκπομπή όπως είναι για παράδειγμα το Ανοικτά της Αννίτας Πάνια, αλλά ούτε και ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θα βγουν στον αέρα. Μάλιστα, ανάλογα με τις εξελίξεις στη περιοχή τα στελέχη του σταθμού επιφυλάσσονται να αποφασίσουν ξανά τη Παρασκευή για το πως θα κινηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την ερχόμενη εβομάδα.

Είναι γεγονός ότι μπορεί από πλευράς εσόδων το κανάλι να μην ευνοείται, ωστόσο, από πλευράς ποσοστών το ΟPEN έχει καταφέρει να τριπλασιάσει τα ποσοστά του και όσον αφορά στο σύνολο του κοινού την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να περάσει τόσο την ΕΡΤ ενώ ισοφάρισε με το STAR. Κάποιοι ελπίζουν το ρεύμα αυτό να μεταφραστεί σε τηλεθεατές μετά το τέλος των μαραθώνιων συνδέσεων, αλλά το πρόσφατα παράδειγμα των πυρκαγιών το καλοκαίρι το αντίθετο μαρτυρά.

Η μόνη που θα μπορούσε να ευνοηθεί από την συγκυρία είναι η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN, αλλά σύμφωνα με το σύμβόλαιό της υπάγεται στην ψυχαγωγία και στις αρμοδιότητες της Χρύσας Μασούρου κι όχι στην ενημέρωση και στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Αυτό σημαίνει ότι η πρεμιέρα που είχε προγραμματιστεί για τα μέσα Μαρτίου και ετοίμαζαν από τον σταθμό και μια πρώτη συνάντησης γνωριμίας με τους δημοσιογράφους πιθανότατα πάει πιο πίσω χρονικά καθώς δεν συνάδει με το ανάλαφρο και νεανικό χαρακτήρα που θέλουν να δώσουν στην εκπομπή, αλλά είναι μια από τις αποφάσεις που θα εξετάσουν τα στελέχη του OPEN την Παρασκευή.