Πάμε Δανάη: Οι πρώτοι καλεσμένοι

Το Πάμε Δανάη κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10 με πρώτο καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος θα βρεθεί στο πολύ εντυπωσιακό πλατό της εκπομπής που θα βγαίνει από τα πλατό της εταιρείας παραγωγής Foss στον Γέρακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youfly.com πέρα από τον παρουσιαστή της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” που δεν συνηθίζει να πηγαίνει καλεσμένος σε άλλες εκπομπές ούτε καν του ΣΚΑΪ, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα ακολουθήσουν κι άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα όπως είναι η Σμαράγδα Καρύδη που εντός του Οκτώβρη θα παρουσιάσει στο Μεγάλο Κανάλι το καθημερινό τηλεπαιχνίδι “Ενα εκατομμύριο γεν” δίνοντας έτσι το περιβόητο lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Ράνια Τζίμα από Δευτέρα έως και Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου τις Παρασκευές.

Άλλος ένας καλεσμένος έκπληξη θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που επίσης δεν βγαίνει συχνά αλλά τουλάχιστον τηλεοπτικά έχει συνδέσει την πορεία του με Μεγάλο Κανάλι, ενώ το “ναι” για να εμφανιστούν στην εκπομπή θα δώσουν ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος θα αποτελέσει ένα από τα πρόσωπα του νέου ΜΕGA καθώς θα εμφανιστεί στη σειρά της Μυρτούς Κοντοβά που θα βγει μέσα στον Οκτώβριο από το κανάλι αλλά και η Μαρία Καβογιάννη.

Η εκπομπή αν και πρωινή ψυχαγωγική θα είναι αρκετά σφηχτή και θα έχει διώρη διάρκεια από τις 10 έως τις 12 κι όχι τρίωρη όπως συνηθίσεται στον ανταγωνισμό σε μια προσπάθεια να περιορίσουν οι ιθύνοντες το όποιο ρίσκο.

Το διάστημα από τις 12 μέχρι και το μεσημβρινό δελτίο θα καλυφθεί από επανάληψη ελληνικής σειράς και συγκεκριμένα της “Πολυκατοικίας” με την Δανάη Μπάρκα να χαίρει της στήριξης όλου του σταθμού φυσικά μιας και είναι ένα πρόσωπο στο οποίο ποντάρει πολλά το κανάλι. Φυσικά, θα υπάρχει πάντα η προοπτική σε περίπτωση που όλα πάνε καλά από άποψη ποσοστών τηλεθέασης – δεδομένων πάντα των συνθηκών – η εκπομπή να επιμυκηνθεί σε διάρκεια και να πάει μέχρι τη 1 το μεσημέρι ακολουθώντας τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές της ζώνης (“Το Πρωινό” και Ευτυχείτε”.