Πάρθηκε η απόφαση για το μέλλον της «Μουρμούρας» – Θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν;

Είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μεταδίδεται για 9 σεζόν στον ALPHA και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία έχοντας καταφέρνει να κερδίσει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού.

Στον ALPHA ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Όπως φαίνεται στα σχέδια του καναλιού περιλαμβάνεται η «Μουρμούρα» για την σεζόν 2022 – 2023, ωστόσο η σειρά θα είναι διαφοροποιημένη.

Η σειρά, δηλαδή, θα συνεχίσει για δέκατη σεζόν στον ALPHA, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται όλοι οι ηθοποιοί αυτού του κύκλου. Κάποια ζευγάρια έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή και κάποια άλλα όχι. Άλλωστε είναι ακόμη νωρίς αφού καλά καλά δεν έχει ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν που διανύουμε.

Σημειώνεται ότι από το αρχικό καστ των ηθοποιών έχουν παραμείνει η Ελένη Κοκκίδου, ο Αντώνης Αντωνίου και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Τη φετινή σεζόν συμμετέχουν οι ηθοποιοί Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας και Κλέλια Ρένεση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η σειρά αποτελεί διασκευή ισπανικής παραγωγής. Η σειρά «Σκηνές γάμου» μεταδόθηκε στην ισπανική τηλεόραση από το 2007 μέχρι το 2011.