Πρεμιέρα με πρωτιά για το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Ο απόλυτος κυρίαρχος του Σαββατοκύριακου, ο Νίκος Μάνεσης, επέστρεψε δυναμικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τη συχνότητα του Alpha.

Με υλικό πλούσιο και πρωτότυπο, στην πρεμιέρα του, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου, το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε θεματολογία για όλους. Την Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου, μπήκε στο στούντιο του Γιάννη Πλούταρχου και μίλησε μαζί του για τη ζωή του, τις επιτυχίες του στη μουσική αλλά και την οικογένειά του και τα 5 παιδιά του. Μάλιστα, παρουσίασε κομμάτι από την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού, «Πόσο ωραία μάτια έχεις», το οποίο ο καλλιτέχνης ερμηνεύει ντουέτο με την 23χρονη κόρη του, Κατερίνα. Ενώ και ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, ερμήνευσε στην κάμερα της εκπομπής την επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου, «Το καλύτερο παιδί».

Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», παρακολούθησαν, το διήμερο της πρεμιέρας του, κατά μέσο όρο, 1.200.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό. Πρωτιά σημείωσε, κατά μέσο όρο, και στο σύνολο κοινού με 21,9% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 19%. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή με πλούσια και ποικίλη θεματολογία, ρίχνει φως σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Η κάμερα στην πρεμιέρα κατέγραψε γεγονότα, μας έδωσε πληροφορίες και μας κράτησε ενήμερους για θέματα που αξίζουν την προσοχή μας, σε όλη την Ελλάδα. Με διεισδυτική ματιά αλλά και τις ειδήσεις ειπωμένες… «αλλιώς». Και φυσικά δεν έλειπαν οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια, εναλλασσόμενα με άποψη και χιούμορ. Οι τηλεθεατές συμμετείχαν ενεργά στην εκπομπή κι έγιναν μέλος της τηλεοπτικής παρέας, μιας παρέας που γνωρίζουν κι εμπιστεύονται τα τελευταία χρόνια.