Πρόσωπο έκπληξη στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1

Σε μια ακόμα αλλαγή συζητά να προχωρήσει ο ΑΝΤ1 προσεχώς, σε μια προσπάθεια να τονώσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και κυρίως τα ποσοστά του που μετά την αλλαγή στην ώρα προβολής του, κατά μια ώρα νωρίτερα.

Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω γίνονται επαφές με διάφορους δημοσιογράφους ώστε να αναλάβουν θέση σχολιαστή ή ίσως και κάτι περισσότερο δίπλα στον κεντρικό άνκορμαν του δελτίου Νίκο Χατζηνικολάου. Στο πλαίσιο αυτό έχει γίνει επαφή με τον Αντώνη Δελατόλα αλλά και τον Νίκο Φίλη για να σχολιάζουν την επικαιρότητα και κυρίως τις πολιτικές εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ενώ στο κάδρο έχει μπει και μια γυναίκα δημοσιογράφος. Αυτή δεν είναι άλλη από την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία συζητά για έναν πιο κεντρικό ρόλο στο δελτίο. Για τον σκοπό αυτό οι πληροφορίες μου λένε ότι όχι μόνο έχει υπάρξει επαφή και διαπραγματεύσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά έχουν προχωρήσει και σε πρόβες στο πλατό μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου για να δουν αν υπάρχει χημεία ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πόπη Τσαπανίδου αν και το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί διάφορες προτάσεις ακόμα και για την ψυχαγωγία, εκείνη προτιμά να απέχει ουσιαστικά και να κάνει καθημερινά ραδιόφωνο το πρωί και μάλιστα σε μουσικό ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στον Μουσικό 98,6. Η τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν στην παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου του STAR από όπου και αποχώρησε σχεδόν μια σεζόν από τότε που το ανέλαβε, συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2018.