Σασμός – Spoiler: Όλοι μαθαίνουν για Μαθιό και Βασιλική

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις αναπάντεχες εξελίξεις και τις ανατροπές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον για ακόμη μια φορά.

Οι αλήθειες που πρόκειται να βγουν στο φως, θα κλονίσουν τις ζωές των πρωταγωνιστών, αλλάζοντας την πορεία των ηρώων της σειράς.

Η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα απογοητευμένη, έπειτα από την έκβαση που πήρε η δίκη του Αστέρη για το φόνο του Πετρή. Η ίδια δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα κι είναι αποφασισμένη να κάνει έφεση και να στείλει ξανά τον Αστέρη στις δικαστικές αίθουσες.

Η Μαρίνα μάταια προσπαθεί να τη μεταπείσει, ενώ από την άλλη, ο Αστέρης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του και παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στα Γιάννενα. Σύμφωνα με το MyTv, εκεί θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια, αφού θα μάθει για το γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο και το γεγονός πως έχει αποκτήσει και παιδί. Η Αργυρώ θα του μιλήσει με σκληρά λόγια, αποδεικνύοντας πως η οργή και το μίσος της δεν έχει σβήσει. Για πρώτη φορά ο Αστέρης συνειδητοποιεί πως έχασε την Αργυρώ για πάντα.

Την ίδια στιγμή ο Μαθιός πιέζει την Βασιλική να επισημοποιήσουν τη σχέση τους δίχως να τον ενδιαφέρει για τα κακόβουλα. Η Βασιλική προσπαθεί να κερδίσει χρόνο αλλά δεν το καταφέρνει. Η είδηση σκάει σαν βόμβα και τα νέα της σχέσης τους διαδίδονται αστραπιαία από στόμα σε στόμα και φτάνουν μέχρι τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός αδιαφορεί και θεωρεί πως πλέον μπορεί να ζήσει τον έρωτά του με την Βασιλική ανενόχλητος χωρίς εμπόδια.