Σε σοκ η Κατερίνα Καραβάτου

Με την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε μετά από πάρτι σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε η εκπομπή Τι Λες Τώρα! κι η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή της για το συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα αλλά κι όσα συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

«Νιώθω τον τελευταίο καιρό σαν να παρακολουθώ ένα μόνιμο αστυνομικό θρίλερ. Θέλω να σας μιλήσω με ειλικρίνεια, δεν ξέρω τι να κάνω και τι να πω. Υπάρχουν υποθέσεις που είναι πολύ σοβαρές. Υπάρχουν πραγματικά θύματα που υποφέρουν πάρα πολύ και σκέφτομαι. Τόσες πολλές πληροφορίες σκάνε το δευτερόλεπτο. Μιλάμε για την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας από την Θεσσαλονίκη, που πήγε στο αστυνομικό τμήμα πρώτη του μηνός και κατήγγειλε ότι μετά από ένα πάρτι που έγινε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στην Θεσ/νίκη, αφού της έδωσαν χάπια, την βίασαν.

Από τότε υπάρχει μια σωρεία δηλώσεων κι ιστοριών που μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη, που νομίζω ότι χρειάζεται πολύ σοβαρή έρευνα για να μπορέσει κανείς να ξεκαθαρίσει την αλήθεια. Θέλουμε μόνο η αλήθεια να βγει προς τα έξω και σκέφτομαι εγώ είμαι παρουσιάστρια μιας ψυχαγωγικής εκπομπής. Τι μπορώ να κάνω; Μπορούμε να πούμε αυτά που μόνο οι υπεύθυνες αρχές μπορούν» είπε η Κατερίνα Καραβάτου