MediaDay

Σήμερα ο τελικός του GNTM!

Μετά από τρεις μήνες ιδιαίτερων δοκιμασιών, φωτογραφήσεων και ίντριγκας ολοκληρώνεται απόψε το βράδυ το GNTM.

Το ριάλιτι μοντέλων μεταδόθηκε για δεύτερη σερί χρονιά από το Star μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου. Παρά το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα αυξημένος στην prime time ζώνη το ριάλιτι κατάφερε να σταθεί όρθιο και να σημειώνει σταθερά πάνω από 20% στο γενικό σύνολο.

Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Star άναψαν το πράσινο φως και για τρίτο κύκλο τον Σεπτέμβριο. Λίγο μετά τα Μεσάνυχτα της Πέμπτης θα ξέρουμε τη νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κέισι Μίζιου είναι οι τρεις φιναλίστ του GNTM.

Στον τελικό θα δούμε τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια θα κληθούν να αναδείξουν σε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα που θα φορέσουν, στη δεύτερη θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι, όπου θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη θα ποζάρουν με τους συντρόφους τους.

Οι κριτές θα δώσουν τη βαθμολογία του για τρεις δοκιμασίες ενώ συμμετοχή στην ανάδειξη της νικήτριας θα έχει και το τηλεοπτικό κοινό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» το Star προκειμένου να αποφύγει το περσινό μπέρδεμα όπου το σύστημα μπλόκαρε έχει προνοήσει και ενίσχυσε τον σέρβερ για να μπορεί να αντέχει μέχρι και 10 χιλιάδες ψήφους το δευτερόλεπτο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η ψήφος του κοινού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη της φετινής νικήτριας. Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσεις η διαφορά μεταξύ των κοριτσιών είναι ένας με δύο βαθμοί. Οπότε είναι πολύ πιθανό το κοινό να αλλάξει τα δεδομένα.