MediaDay

Σιωπηλός δρόμος: Αυτή είναι η νέα σειρά του MEGA!

Σιωπηλός δρόμος: Το MEGA έχει επιστρέψει δυναμικά στη μυθοπλασία και αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για μία ακόμη σειρά που θα προβάλλει.

Πρόκειται για το αστυνομικό – δραματικό σίριαλ «Σιωπηλός δρόμος». Το σενάριο υπογράφουν ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Βαρδής Μαρινάκης.

Όσον αφορά το καστ της σειράς, εκεί συναντάμε ονόματα-έκπληξη όπως ο Χρήστος Λούλης, π Μυρτώ Αλικάκη, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Λάλος κ.ά. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και στην Ελευσίνα, μιας και ο σταθμός επιθυμεί η σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο.

Η ιστορία διαδραματίζεται στα πλούσια προάστια της Αθήνας. Όλα ξεκινούν όταν ένα πρωινό το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου εξαφανίζεται. Σε αυτό επιβαίνουν εννέα μαθητές δημοτικού, γόνοι εύπορων οικογενειών, ο οδηγός και η νεαρή συνοδηγός.

Μέσα σε λίγες ώρες η απαγωγή γίνεται γνωστή και οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε πανικό. Μάλιστα, η απαγωγή αυτή γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις και σε όλη τη χώρα. Τότε μια νεαρή δημοσιογράφος, η οποία έχει δεσμό με μία από τις ισχυρές οικογένειες που αναζητεί το παιδί της, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

Η ίδια είναι ο ενδιάμεσος κρίκος με τους απαγωγείς. Από εκείνο το πρωινό που πραγματοποιήθηκε η απαγωγή των παιδιών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη ζωή των ηρώων. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, αγωνία, μ CFστικά που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά και δράση είναι μερικά από αυτά που θα παρακολουθήσουμε να συμβαίνουν στη νέο σειρά, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.