ΣΚΑΪ: Γιατί αλλάζει και πάλι το πρόγραμμα; – Τι ωρα θα μεταδίδεται το Big Brother;

Μέσα σε τρεις εβδομάδες και ο ΣΚΑΪ αλλάζει το πρόγραμμά του για τρίτη φορά για να υποδεχθεί ένα νέο μεγαλεπίβολο πρότζεκτ. Πρόκειται για το Top Chef που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Ωστοσο, το σόου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00 στέλοντας τον Μεγάλο Αδελφό που για μια εβδομάδα έβγαινε νωρίς στις 23.00 για να μπορεί να παίζουν τα καθημερινά επεισόδια χωρίς την Δαμόκλειο σπάθη του ΕΣΡ. Μάλιστα, το παράδοξο είναι ότι και το live του Βig Brother τις Παρασκευές θα προβάλλεται επίσης στις 23.00, αντί για τις 21.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και με την πρεμιέρα του Big Brother είχαν έρθει επίσης τα πάνω κάτω στο προγραμματισμό με αποτέλεσμα ο “Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος” να μετακομίσει το απόγευμα στις 17.45 από τις 21.00 που έπαιζε όλο το καλοκαίρι.

Τι είναι το Top Chef:

Το Top Chef έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το δημοφιλέστερο show μαγειρικής στον κόσμο που αριθμεί πάνω από 15 βραβεία Emmy και περισσότερες από 20 επιτυχημένες σεζόν προβολής στην Αμερική, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.
Το «Top Chef» μας ξεναγεί στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

15 επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους! Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό.

Στην κουζίνα του Top Chef τα λάθη δεν συγχωρούνται! Ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα συνεχίσουν, διεκδικώντας τον τίτλο του Top Chef; Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια των κριτών. Η επικράτηση του καλύτερου είναι μονόδρομος σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις!