ΣΚΑΪ: Αντικαθιστά τον Κανάκη με πρόσωπο… έκπληξη!

Το κενό που αφήνει στη late night ζώνη η αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη σκέφτονται πώς θα καλύψουν στον ΣΚΑΪ. Όλα φυσικά συναρτώνται και από την ώρα προβολής αλλά και τη διάρκεια του καθημερινού επεισοδίου του «Big Brother». Ο αρχικός προγραμματισμός θέλει το παιχνίδι να προβάλλεται αμέσως μετά τη λήξη της καθημερινής σειράς «8 λέξεις» λίγο μετά τις 23.00.

Από την προηγούμενη χρονιά ο Σάκης Ρουβάς έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου για την δημιουργία της documentary εκπομπής «Idols» η η οποία θα σε γνωστά πρόσωπα που με την παρουσία τους διαμόρφωσαν την ποπ κουλτούρα των προηγούμενων δεκαετιών. Το πρώτο επεισόδιο – αφιέρωμα στον Βλάσση Μπονάτσο είναι ήδη έτοιμο.

Στον ΣΚΑΪ αν και η αρχική σκέψη ήταν η εκπομπή να πάει για την επόμενη σεζόν τώρα το ξανασκέφτονται και θέλουν να επισπεύσουν την έναρξη του «Idols» μέσα στη φετινή σεζόν. Γι’ αυτό θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες ραντεβού με τον Σάκη Ρουβά για να δουν το κατά πόσον μπορεί να «τρέξει» η εκπομπή μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του γνωστού τραγουδιστή.

Πάντως το δεύτερο πρότζεκτ που ήταν να αναλάβει φέτος στο Φάληρο, δηλαδή την παρουσίαση του τάλεντ σόου «The Masked Singer» πηγαίνει οριστικά για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από το φθινόπωρο του 2020.