«Σπίτι με το Mega»: Tι θα ακούσουμε αυτό το Σάββατο;

Ακόμα μία τηλεοπτική συναυλία θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό το ερχόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 21:00.

Αυτήν την εβδομάδα, το «παρών» στο στούντιο θα δώσει ο Τόνι Σφήνος μαζί με ξεχωριστούς φίλους και καλλιτέχνες που θα μας ταξιδέψουν σε περασμένες δεκαετίες.

Στα highlights της βραδιάς η εμφάνιση του Αντύπα.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

Αγαπημένα pop τραγούδια από τις προηγούμενες δεκαετίες,όπως το «Σχολείο», «Κορίτσι του Μάη» και ο «Τρόπος» έρχονται δημιουργικά αντιμέτωπα με πιο λαϊκά ακούσματα, που έχουν αγαπήσει οι ακροατές. Πώς θα μπορούσε ο Tonis Sfinos να πει το «Όταν παίρνω φόρα», το «Πάρε Ναυτάκι» και το «Χατζηκυριάκειο»;

Μαζί του στη σκηνή μία γυναίκα με αυθεντική pop υπογραφή, η Σοφία Αρβανίτη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει μία pop αναδρομή στη δεκαετία του ’90 με τις κορυφαίες επιτυχίες της «Μη μου μιλάς για Καλοκαίρια» και «Πεθαίνω στην ερημιά», ενώ παρουσιάζει και το τελευταίο της single, μία πιο «διαφορετική» εκδοχή του τραγουδιού, «Αν μια μέρα σε Χάσω». Ακόμα, ο Antonis Dominos έρχεται στην παρέα, διασκευάζει κλασικές επιτυχίες και φέρνει τα Χριστούγεννα στο πλατό με τον δικό του
μοναδικό τρόπο τραγουδώντας το «Santa Claus Is Coming to Town».

H Shaya βάζει φωτιά στη Disco με ένα μοναδικό show και κλασικά hits που όλοι κάποια στιγμή έχουμε χορέψει, όπως τα «Hot Stuff», «It’s Raining Men»και «Gimme! Gimme! Gimme!», αλλά και με μια μοναδική pop συνεύρεση με τον Toni Sfino.

Special guest της βραδιάς, ο μοναδικός Αντύπας! Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής με την ασύγκριτη ερμηνεία του, τραγουδά τις πιο μεγάλες μουσικές του επιτυχίες «Καταιγίδα», «Μωρό μου καλησπέρα», «Είμαι στα Χάι μου» και «Για τα Λεφτά», ενώ μας παρουσιάζει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ακυκλοφόρητο τραγούδι του «Αίμα Μου».