Η «σπόντα» της Καινούργιου για το Open

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκπομπής της Ίνας Ταράντου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια αναφορά με νόημα σχετικά με την περίοδο που η ίδια συνεργάστηκε με το OPEN. Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε λόγο για την ρήτρα τηλεθέασης και την πορεία που είχε τότε η δική της εκπομπής.

«Θέλω να πω κάτι χωρίς να είναι προσωπικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν με απασχολεί ο παρουσιαστής. Μπορεί να είναι άσχημο για έναν παρουσιαστή και εμένα να μου συνέβαινε, μου έχει συμβεί και στο παρελθόν όπως και σε άλλους, όμως ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο και συνεχίζει να πληρώνεται. Είναι πάρα πολύ άσχημο για τα παιδιά, τους τεχνικούς και τους δημοσιογράφους που δουλεύουν σε μια εκπομπή που μπορεί τελικά να βρεθούν χωρίς δουλειά. Βέβαια, μακάρι να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές που συνήθως το κάνουν αυτό οι εκπομπές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν ήμουν εγώ στο OPEN υπήρχε ρήτρα τηλεθέασης. Ήμασταν και οι μόνοι που τα είχαμε πιάσει (σ.σ. τα νούμερα) εννοείται. Άσχετα αν μετά το εκτίμησαν ή όχι αλλά τέλος πάντων» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο στον Alpha.