Στα σκαριά μίνι σειρά για τον Στράτο Διονυσίου

Στα σκαριά βρίσκεται μία σειρά επτά επεισοδίων για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου και θα έχει πιθανότητα τίτλο «Εγώ ο Ξένος» σύμφωνα με το Mega.

Η σειρά θα καλύπτει τη χρονική περίοδο της δεκαετίας του ’50 μέχρι τη δεκαετία του ΄90, όταν ο κορυφαίος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα προβληθεί, ενώ το casting θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Άγγελος Διονυσίου: Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλύτερος από το original

Για τη σχέση με τον πατέρα του, Στράτο, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Άγγελος Διονυσίου.

«Μια τραγουδίστρια μου έδωσε το μικρόφωνο σε ένα μαγαζί επειδή ήμουν ο γιος του Στράτου. Για την παρέα και για την πλάκα τραγούδησα και ο επιχειρηματίας μου έκανε πρόταση. Είπα ας το κάνω, για πλάκα. Ο πατέρας μου με άκουσε στις πρόβες αλλά δεν είπε τίποτα. Σπίτι μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου συμβουλευτικά, αλλά να μην περιμένω βοήθεια. Του απάντησα ότι θα του έλεγα το ίδιο πράγμα», ανέφερε περιγράφοντας πώς ξεκίνησε την καριέρα του.

«Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κάνω καριέρα έχοντας πατέρα τον Στράτο Διονυσίου. Όταν τραγουδάς με τον πατέρα σου, υπάρχει σύγκριση, και δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι καλύτερος από το original» εξήγησε.

«Το 1990 ήταν να τραγουδήσουμε μαζί, αλλά δυστυχώς δε προλάβαμε. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Θα με πιάσουν τα κλάματα και θα γίνουμε ρεζίλι. Τραγούδια του δεν ακούω μόνος μου, ποτέ. Όταν τραγουδάω τραγούδια του δε σκέφτομαι ότι τα έχει πει ο Στράτος, γιατί δε θα μπορέσω να τα τραγουδήσω. Πάντα λέω στα προγράμματά μου το “Άκου βρε φίλε”», συνέχισε συγκινημένος.