Στο στόχαστρο της ΕΡΤ η Ελεονώρα Μελέτη

Ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο της ημερών. Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες εκτός της πρωινής ζώνης του ALPHA. Η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον Νίκο Μάνεση δεν εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ξανθιά δημοσιογράφος να ολοκληρώσει την παρουσία της στην πρωινή ζώνη του καναλιού αρκετά πρόωρα. Η κατάσταση με το συμβόλαιό της παραμένει ρευστή αφού ουδείς γνωρίζει αν θα είναι στο δυναμικό του καναλιού και τη νέα χρονιά.

Όπως φαίνεται όμως η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα ισχυρό χαρτί στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι στο στόχαστρο της ΕΡΤ προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σχεδιάζουν μία νέα infotainment εκπομπή για την πρωινή-μεσημεριανή ζώνη και η Ελεωνόρα Μελέτη είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επαφή αφού η παρουσιάστρια δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Πρέπει να πούμε ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ θέλει να καταστήσει τη δημόσια τηλεόραση άκρως ανταγωνιστική σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια. Μην ξεχνάμε ότι η ΕΡΤ έχει επενδύσει σημαντικά και στο κομμάτι της μυθοπλασίας στην prime time ζώνη.