Συγκλονίζει ο Stan – Απεγκλώβισε την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού

Σε τηλεφωνική σύνδεση στο Τι Λες Τώρα βγήκε ο Stan, ο οποίος μίλησε για το δυστύχημα που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα ανέφερε για πρώτη φορά ότι ήταν ο ίδιος που απεγκλώβισε την σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού μέσα σε ένα πύρινο μέτωπο.

«Ήμουν με την σύντροφό μου και πηγαίναμε στο Κορωπί. Είδαμε αυτό το αυτοκίνητο αν φεύγει από την δεξιά λωρίδα και να πηγαίνει προς την αριστερή. Να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει επάνω στο δέντρο. Με το που το είδα πέρασα το φανάρι, πάρκαρα το αυτοκίνητο και το αυτοκίνητό του είχε τυλιχτεί στους φλόγες κατευθείαν.

Βγήκα έντρομος και με δύο παιδιά μαζί, άνοιξα την πόρτα, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες και προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είχε τις αισθήσεις, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Το αυτοκίνητο είχε πάρε πάρα πολλή φωτιά, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Την ξάπλωσα στο έδαφος, την ρώτησα αν είναι καλά. Μου είπε ότι πονάει, ότι δεν βλέπει. Παρατήρησα ότι τα άλλα παιδιά που είχαν έρθει απεγκλώβισαν και το άλλο παλικάρι, το οποίο φαινόταν ότι δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν με μαλάξεις στο στήθος. Φοβόμασταν γιατί μπορούσε να γίνει έκρηξη ανά πάσα στιγμή. «