Τελικά, πόσοι θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση απόψε στο MasterChef;

Απόψε στις 21:00, στο 62ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Ποτέ δε λείπουν οι διαμαρτυρίες πριν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ακόμα και εκείνοι, που γνωρίζουν ότι θα ψηφιστούν, δε διστάζουν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Αλλαγές ψήφων μέχρι την τελευταία στιγμή, δείχνουν πως κάποιοι νιώθουν αβεβαιότητα και έχουν αμφιβολίες για την απόδοση των ευθυνών.

Πόσοι θα είναι τελικά υποψήφιοι για αποχώρηση; Άραγε ο Γιώργος, θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας και θα σώσει κάποιον, ως “από μηχανής θεός”, από τη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση;

Ο μαγειρικός αγώνας αυτής της ημέρας, με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό chef Δημήτρη Κοντόπουλο, θα δείξει το μεγαλείο της ευγενούς άμιλλας.

Με θέληση για δημιουργία, οι υποψήφιοι θα μαγειρέψουν με διάθεση, που δείχνει ότι δεν είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν ακόμα από το σπίτι του Master Chef . Από την άλλη, δεν έχουν παρά να αφήσουν ελεύθερο τον εαυτό τους σε όλη αυτή τη μαγειρική μυσταγωγία, που πιθανόν να είναι και η τελευταία τους στον διαγωνισμό.