«Τέλος» η Δούκισσα Νομικού από τον ΣΚΑΪ!

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ. Μετά το φινάλε της εκπομπής «Super Makeover», η οποία έκανε πρεμιέρα στην αρχή του 2021, η παρουσιάστρια δηλώνει ότι είναι έτοιμη να ανακαλύψει νέα τηλεοπτικά μονοπάτια.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι. Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3,5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω “Πάμε γι’ άλλα”. Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’ αυτό είναι υπέροχη. Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει, αλλά εδώ είμαστε. Μαζί. Πάμε γι’ άλλα λοιπόν».

Tα πρόσωπα που πλαισίωναν τη Δούκισσα Νομικού στο «Super Makeover» ήταν ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, η hair stylist Σοφία Νομικού, η ενδυματολόγος Έλενα Βαζούρα και η Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη.