Τέλος από το OPEN με υπογραφή Λάτσιου…

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να λάβουν χώρα στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN στο φινάλε της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν.

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου ήταν δεδομένο πως θα σηματοδοτούσε ένα -άκρως απαραίτητο- ντόμινο αλλαγών, με παρουσιάστριες μεγάλων καναλιών (Ιωάννα Μαλέσκου, Κατερίνα Καραβάτου και άλλες) να έχουν ήδη πραγματοποιήσει συζητήσεις προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

Στόχος, φυσικά, το κανάλι να μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει φέτος που τα… μεγαθήρια έχουν πάρει κεφάλι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «Ciao», σχεδόν καμία από τις υπάρχουσες εκπομπές δεν θα συνεχιστεί τη σεζόν 2022 – 2023, ενώ δεδομένο δεν θεωρείται ούτε το μέλλον παρουσιαστών και δημοσιογράφων του σταθμού, καθώς όλοι θα κληθούν να διαπραγματευτούν την παραμονή τους από την αρχή.

Αυτό που θεωρείται βέβαιο σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πως εκτός προγράμματος και καναλιού θα βρουν οι δύο παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης που -δυστυχώς- δεν κατάφεραν να αποκτήσουν κοινό όλους αυτούς τους μήνες. Ο λόγος για τη Μπέττυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη οι οποίες αναμένεται να αποχωρήσουν από το OPEN μετά το φινάλε των εκπομπών τους…