Για τέταρτη φορά μπαμπάς ο Γιώργος Λιανός – Τι θα γίνει με το Survivor

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους την νεογέννητη κόρη τους. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Δευτέρας (01/03) μέσα από το ραδιόφωνο του Sfera και την εκπομπή που συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως η σύντροφός του έφερε στον κόσμο κοριτσάκι, το οποίο θα πάρει το όνομα Βαλέρια. Όπως είπε μάλιστα ο παρουσιαστής δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά έχει έρθει στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Λιανός θα λείψει από μερικά επεισόδια του Survivor, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος θα μπορεί να παρουσιάσει τα συμβούλια του Survivor διαδικτυακά, ενώ αμέσως μετά θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε ότι έχουν γυριστεί τα δύο πρώτα συμβούλια αυτής της εβδομάδας αλλά δεν έχει γυριστεί το συμβούλιο της αποχώρησης, γιατί υπάρχει και η live ψηφοφορία. Ο Γιώργος Λιανός θα συνδεθεί από την Ελλάδα και θα ανακοινώσει ο ίδιος την αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη τρία παιδιά από την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία χώρισαν το 2017. Η πρώτη κοινή εμφάνισή του Γιώργου Λιανού με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ σπάνια έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media. Σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι θα ήθελε πολύ ένα τέταρτο παιδί και ότι σκεφτόταν μέχρι και την υιοθεσία. Τελικά έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και όπως είπε και ο ίδιος «Τώρα δεν μπορώ να μείνω άνεργος».